Cum să vinzi sexul unui sceptic

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a gasi indicatori si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge Faceți clic pentru sursă orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartamentul. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM idei este ca trebuie sa parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele naturala precum si. Desigur, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. In loc de comun lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a abordati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net precum si specialitate magazine oferiti o substantiala optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele utilizare dominanta si trimitere, un cuvant sigur este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de actual durere, este de fapt crucial sa decide un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece belows poate fi uneori legat.

image

Fara mila

BDSM este o unica tehnica care are nevoie o mare suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, tehnica a acestuia sa fie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.